Pályázatok

Birkózó világbajnokság sportolói mezek

Ruházat tervezés
-
Budapest Wrestling 2018
200.000 Ft
Hátravan:
3 nap 16 óra
Követő: 22
7

Hozzászólás

0%

Értékelt koncepció

12 óra 50 perc

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (16)

Anonymous
HUN
Beküldve: 2018. 03. 16.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 03. 15.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 03. 15.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 03. 15.
?
?
-
Anonymous
UWW
Beküldve: 2018. 03. 15.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 03. 14.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 03. 13.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 03. 10.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 03. 10.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 03. 08.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 03. 08.
?
?
-
Anonymous
uww
Beküldve: 2018. 03. 08.
?
?
-

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

2018. október 20-28. között Budapest lesz a házigazdája a birkózó világbajnokságnak, a Papp László Sportarénában. Ezen a világeseményen fellépő magyar válogatott versenyzői mezének megtervezése a feladat.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A pályázatot a világbajnokságot előkészítő Szervező Bizottság írja ki. A megrendelő a Magyar Birkózó Szövetség.

Feladat leírása

Feladat: 

A Nemzetközi Birkózó Szövetség előírásainak betartásával, de mégis nagy szabadságfokkal meg kell tervezni a férfiak (kötött- és szabadfogás), valamint a nők mezeit. A mellékelt dokumentok egyrészt tartalmazzák a magyar nyelvű feladat leírást, valamint angolul a Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) mezekre vonatkozó részletes guidebook-ját szöveggel, magyarázó ábrákkal.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Jól felismerhetőek legyenek a magyar versenyzők a helyszínen, a tv közvetítésekben, a sajtó fotókon. A dizájn legyen modern, de ugyanakkor magyar motivumokat tartalmazzon.

Feladat leírása

Célközönség: 

Sportolók, szurkolók, média.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Marketing kampány.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

XXX

Feladat leírása

Médiaterv: 

Világbajnokság, közvetítések, média

Feladat leírása

Stílus: 

Modern és magyar

Fórum

Kedves Kreanod,

Volt már rá példa, hogy nem láttam a garantált nyeremény logót a leírásban, azonban egy felhasználó rákérdezett, és kiderült, az összeg garantált nyeremény, csak valamiért nem volt ez jelezve. Most én szeretném megkérdezni, hogy megint csak nem lett jelölve, vagy az összeg nem garantált nyeremény?

"• Grafika: nem haladhatja meg az alapszín 70 százalékát – vízjelesnek kell lennie, az alapszín megőrzése mellett"
Erre kérhetnék egy magyarázatot? Sajnos nem nagyon értem:/

Az alapszínnek látszania - áttetsző, átsejlő - kell a grafika alatt (ez a vízjeles), s a teljes grafika nem haladhatja meg a teljes mez-felület 70 százalékát.

Azért hirdettük meg a pályázatot, mert szükségünk van a mez megtervezésére. S azért nem jelöltük be a garantált nyereményt, mert - bár majdnem biztosak vagyunk, hogy lesz győztes - nem akarjuk magunkat minden áron bezárni. Hisszük, hogy megtaláljuk a legjobb pályázót. :-)

köszönöm:)

Kedves Megbízó,
A mezek alapszíne a guide-ban megadott, fehér, vagy fekete, vagy a felsorolt színek (a piros jelölésű mez szín kombinációi lehetnek: fekete, kék, zöld, szürke, lila, ezüst
A kék jelzésű mez szín kombinációi lehetnek: fehér, narancs, pink, piros, sárga, barna, arany) közül bármelyik választható alapszínnek is?
Illetve a logókat megkaphatjuk vektorosan (NOL+UWW+gyártó+támogatók), hogy azokat is a feltehessük a tevekre?
Köszönettel, pályázó

Illetve még egy kérdés, színben meg lehet különböztetni a férfi és női mezeket?

Természetesen meg lehet különböztetni a férfi és a női mezeket, mind a férfi, mind pedig a női mezekből két változat kell, a leírtak szerint piros, illetve kék megkülönböztető "szalaggal" ellátva. A lényeg, hogy a briefben megadott színkombinációkat kell használni a kék, illetve a piros jelölésű mezeknél. Alapesetben a férfi és a női mezek a nyak és karkivágás méretében különböznek.

Az UWW logonak lehet használni az angol leírásban található UWW logot, egyelőre még csak koncepciókról van szó, nem szükséges nyomdakész, vektoros logo. Minden egyéb logo és felirat csak az elhelyezés és a megadott betűtípus miatt érdekes, egyelőre konkrétumok nélkül.

Köszönöm a választ, már csak sz alapszínnel kapcsolatban szeretném megtudni, hogy milyen szín használható, mivel a design csak max. a 70%-át foglalhatja el, ez azt jelenti, hogy a min. 30%-nak fehérnek kell maradni?

A briefben leírt színkombombinációk tetszés szerint használhatók, a megkötés annyi, hogy a piros, illetve a kék szalagokkal milyen színek párosíthatók.

Kedves Megbízó!
Én látom rosszul vagy a magyar és angol nyelvű leírásban tényleg fel van cserélve a piros és kék jelöléshez használható színek listája?

Jogos az észrevétel... Köszönjük!
Az angol a helyes, vagyis:
• A kék jelölésű mez szín kombinációi lehetnek: fekete, kék, zöld, szürke, lila, ezüst
• A piros jelzésű mez szín kombinációi lehetnek: fehér, narancs, pink, piros, sárga, barna, arany

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje kitolódott.

Kedves Megbízó! :) Esetleg kérhetnénk egy pontozást a koncepciókra ,hogy lássuk, jó irányba halaudnk-e illetve ,hogy mit kell még rajta javítani? :)

Kedves Pályázó! Természetesen rövidesen értékelni fogjuk a koncepciókat, egyelőre még kis türelmet kérünk, várunk további pályázók koncepcióira.

Rendben! :) Köszönöm a választ!

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje kitolódott.

Fórum (18)