Pályázatok

Beyond Meat

Logó design
-
Beyond Meat - A húson túl
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 49
Litsklara

Megbízó

82

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (51)

GMM
Beküldve: 2017. 10. 02.
11
14
9
Beküldve: 2017. 09. 30.
9
3
9
Beküldve: 2017. 09. 20.
12
22
9
Beküldve: 2017. 09. 23.
17
5
9
Beküldve: 2017. 09. 20.
11
17
8
Beküldve: 2017. 09. 23.
6
3
8
Beküldve: 2017. 09. 20.
12
10
8
MDL
Beküldve: 2017. 09. 24.
6
2
8
Beküldve: 2017. 10. 02.
4
1
8
Beküldve: 2017. 09. 29.
5
5
8
Beküldve: 2017. 09. 24.
8
3
8
Beküldve: 2017. 09. 27.
4
2
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Vegán ételek piaca:
Ez egy gyorsan fejődő iparág, egyre több ember választja a vegán életmódot. Magyarországon még nem sok cég foglalkozik vegán ételek árusításával, viszont az igények évről évre nőnek.
A népesség növekedésével az alternatív fehérjeforrások kutatása előtérbe került, hiszen a húsipar nem tud lépést tartani az egyre növekvő igényekkel.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Első körben egy információs és edukációs honlapot hozunk létre, majd ebből alakul ki később egy Vegán ételbár és kiszállítás (állati eredetű termékektől mentes ételek) A készételek kiszállítása mellet egy online shop működtetése is tervben van, ahol az ebéddel illetve vacsorával együtt vegán termékek megrendelhetők a mindennapokra, ugyanis nehezen megoldott az ilyen jellegű termékek beszerzése is.
A kiszállítás egy új dolog ezen a piacon, jelenleg minimális azon vegán termékek köre, amit otthonra meg lehet rendelni étel-szállítóktól.
Első körben Budapest és környezetének ellátása a cél.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy logót szeretnék terveztetni, ami kifejezi a cég filozófiáját és célkitűzését.
Mivel a fő cél az emberek tudás szintjének növelése a témával kapcsolatban (semmiképpen nem sokkoló módon), így egy ehhez a filozófiához illő logót szeretnék ahol a honlap illetve a későbbi ételbár/ételfutár/online shop neve szerepel (Beyond Meat - A húson túl)

Az elképzelés egy professzionális és megnyerő/figyelem felkeltő logó lenne, amin már ránézésre is megakad az ember szeme és szeretne többet tudni a növényi alapú táplálkozásról.
A honlap design alapja lesz a logó színvilága. A honlapot egy nagyon letisztult és profi kinézetűnek képzelem el, ahonnan messziről látszik a jó minőség és a tudományos háttér.
A tudományos hátteret sokat fogjuk használni, viszont szeretném ha ettől a honlap nem lenne rideg, hanem inkább barátságos légkör fogadná a látogatót.
Ehhez egy modern, profi honlap készül majd, átlátható szerkezettel és menürendszerrel, ahol a tartalmat elsődlegesen kiváló minőségű képek, videók formájában szeretném megjeleníteni, hogy olyan vizuális élményt nyújtson, ami arra ösztönzi a látogatót, hogy minél több időt töltsön el itt.
A fő vonala a 3 pillér lesz: egészséges életmód, Föld védelme, állatok védelme.
Az üzenete a honlapnak és a logónak: a választás mindenkinek ott van a kezében, hogy szeretne e tenni a saját egészségéért, a Földért és az Állatokért. Elgondolkodtat, kérdéseket tesz fel és alternatívét kínál, ha valaki szabad akaratából úgy dönt, hogy megpróbálja.
Nem ítéli ez azokat akik nem szeretnének teljesen lemondani az állati eredetű termékekről, inkább bátorít mindenkit, hogy ha teheti legalább heti egy vagy több alkalommal próbálja ki a vegán termékeket hiszen egyből valami jót cselekszik, tesz a saját egészségéért, Földért és az állatvédelemért minden alkalommal amikor csak állati eredetű terméktől mentes ételt vesz magához.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A legfontosabb célkitűzés az információ átadása és az edukáció arról, hogy mennyire káros az állati eredetű termékek fogyasztása, 3 szempontból is:

1. Számos tudományos kutatás bizonyítja már, hogy a hús és állati eredetű termékek fogyasztása szinte első számú okozója nagyon sok betegségnek. (főleg rákos megbetegedéseknek) Valamint az állati eredetű termékek sokszor tartalmaznak olyan gyógyszeripari termékeket, amiket az állománynak adtak.
2. A nagyüzemi haszonállat tartás felelős szinte a legnagyobb mértékben a környezet károsításáért: üvegház hatás, vízkészletek kimerülése, földterületek használata, esőerdők irtása, vizek szennyezése stb.
3. Állatvédelem: a nagyüzemi hústermelésben egyáltalán nem veszik figyelembe az állatok jólétét. A vágóhidakon pedig nagyon sok helyen borzalmas körülmények között végzik ki az állatokat.

A legtöbb ember nem tudja az ezekhez kapcsolódó információkat, hiszen senkinek nem érdeke felfedni ezeket. Legfőbb célkitűzés az edukáció és a segítség-nyújtás ha valaki szeretne ilyen termékeket folyamatosan fogyasztani vagy csak kipróbálni akkor is.

Feladat leírása

Célközönség: 

Minden vegán, vegetáriánus és húsevő ember :) Ezen belül főleg azok, akik már foglalkoznak tudatosan az egészséges táplálkozással, környezetvédelemmel és állatvédelemmel.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Igen jól ismerem belülről a húsipart, gyógyszeripart, nagyon sokat tanulmányoztam a kérdést mielőtt saját magam is ezt az életmódot választottam.
Folyamatos edukációval szeretném elérni, hogy az emberek elgondolkodjanak ezeken a kérdéseken és saját belátásuk szerint hozzák meg döntésüket az állati eredetű termékek fogyasztásával kapcsolatban.
Semmiképpen nem szeretnék sokkolni senkit és nem szeretném rátolni senkire erőszakosan ezt az életmódot.
A cél gondolat magok elültetése, érdeklődés felkeltése és segítség-nyújtás azoknak akik kérik a segítséget, hogyan lehet jól életmódot váltani.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A márka egy életmódot szimbolizál, ahol a használó érzi és tudja, hogy minden nap valami jót tesz, ha ezt fogyasztja. Egészségesebben él, tesz a Föld védelméért és az állatvédelemért.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az információs honlap tartalma ad words hirdetésekben és social mediában (FB, Instagram, Youtube csatorna) is megjelenítésre kerül. Az ételbár nyitását és az ételkiszállítást egy 3 hónapos média kampány előzi meg, ahol a logó minden esetben megjelenítésre kerül.

Feladat leírása

Stílus: 

Legnehezebb kérdés, nyitott vagyok minden kreatív ötletre ami a cég célkitűzéséhez és filozófiájához igazodik.
Nem szeretném korlátozni a kreativitást ha az irányelveket figyelembe lehet venni.
Azt gondolom, hogy mivel edukációról, környezet-védelemről és állatvédelemről van szó, ami mögött egy letisztult, profi információs honlap van, ahol a fő hangsúly a tartalom képi megjelenítésén van, nem kifejezetten a szövegen, valami hasonlót szeretnék viszont látni a logóban. Egyediséget, profizmust és letisztultságot, valamit ami utal a növényi alapú táplálkozásra.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Harsány és hivalkodó stílus

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A munkát a végén szerkeszthető és vektoros formátumban is szeretném megkapni, adathordozón.

Feladat leírása

Fórum

Fórum (0)