Pályázatok

Beer Corner - Viharsarki Sernevelde - Címketervezés

Címke design
-
BeerCorner-ViharsarkiSernelde
70.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 53
Beer Corner

Megbízó

5

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 hónap 1 nap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (27)

Beküldve: 2019. 11. 02.
8
0
9
Beküldve: 2019. 11. 03.
5
0
9
Beküldve: 2019. 10. 10.
6
1
9
Beküldve: 2019. 10. 23.
11
0
8
Beküldve: 2019. 11. 03.
16
0
8
Beküldve: 2019. 11. 03.
1
1
8
Beküldve: 2019. 10. 16.
2
0
8
Beküldve: 2019. 10. 16.
2
0
8
TMG
Beküldve: 2019. 10. 16.
6
1
7
Beküldve: 2019. 10. 24.
1
0
7
Beküldve: 2019. 10. 21.
6
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Beer Corner - Viharsarki Sernevelde egy gyulai látványsörfőzde. Söreink 2018. március 14-től kaphatóak és éttermünk, a Beer Corner Gastropub – melyet csak egy üvegfal választ el az üzemcsarnokunktól – is aznap nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A sörfőzde jelenleg 26.000 liter erjesztőtéri kapacitással rendelkezik.

Bár a helyi értékesítés (Beer Corner Gastropub) jól működik, és a sörfőzde a gyulaiak és a turisták körében sikeres, a márka megjelenése a zsúfolt és Budapest-központú kisüzemi sörpiacon 2 év elteltével is erőtlen.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Viharsarki Sernevelde 2018 márciusában nyitotta meg kapuit, de főzde története már évekkel korábban elkezdődött. A projekt megálmodója Ábrahám Csaba, Magyarország egyik legjobb élelmiszeranalitikai és mikrobiológiai laboratóriumának ügyvezetője.

Legfontosabb értékünk, hogy egy családias hangulatú látványsörfőzdét hoztunk létre, ahol egy üvegfalon keresztül a gastropub vendégei betekinthetnek a főzés folyamatába. A sör és gasztronómia összefonódása, a gyulaiság, a lokálpatriotizmus, a magas minőségi követelmény szintén fontos értékeink.

Az értékesítés súlypontja jelenleg a helyben történő eladás, de jelen pályázat célja, hogy ezt hatékonyan terjesszük ki az országos megjelenésre.

Egyéb: beercorner.hu

Feladat leírása

Feladat: 

4 db címke újratervezése arculatfrissítés céljával, a meglévő logó felhasználásával.

Felhasználandó a Beer Corner - Viharsarki Sernevelde márkanév és a BEER CORNER logó. Minden más elem (pl. sörök nevei, a rajzolt lovag, a címke szöveges része stb.) beáldozható.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A jelenlegi arculattal kapcsolatos visszajelzések: meghaladott, korszerűtlen, nem elég érdekes, nincs üzenete a közönség számára, "nem venném le a polcról" stb.

A cél egy friss, markáns stílusú, jól differenciáló, figyelemfelkeltő, korszerű megjelenés a meglévő keretek között.

Országos ismertség, és formabontó design, ami jól differenciálja a márkát egy zsúfolt polcon.

Feladat leírása

Célközönség: 

Kézműves sörök kedvelői, de nem az elborult, progresszív, sörgeek vonalon, hanem egy populárisabb közegben. Emelett cél, hogy egy sörgeek számára se legyen érdektelen a sör kipróbálása az idejétmúlt, unalmas stb. megjelenése miatt.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Nem ígérünk semmilyen életérzést. A jó sörhöz négyféle alapanyag kell. Ezeket kell kiegészítenünk elhivatottsággal, elkötelezettséggel, kitartással, meg persze jó adag kíváncsisággal és kísérletező kedvvel. Úgy véljük az egyszerűség és frissesség áll legjobban ennek az italnak.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A gyulai kézműves sör. A sokáig egyeduralkodó nagy sörgyárak mellett az utóbbi években számos kézműves és kraft sörfőzde jelent meg a magyar sörpiacon. Szeretnénk ehhez a kissé még szegregált műfajhoz összetéveszthetetlenül egyedi, de közérthető sörök révén közelebb hozni a sörkedvelőket, erősíteni a szebb napokat is látott hazai sörkultúrát.

Egyéb: beercorner.hu

Feladat leírása

Médiaterv: 

Országos és nemzetközi megjelenés. Éttermek, pubok, boltok, hipermarketek, webshopok. A márka arculatának szerves része legalább 5 éves időtartamra.

Feladat leírása

Stílus: 

A márkánk - inkább spontán folyamatok, mintsem tudatos márkaépítés eredményeként - a hazai kézműves sörpiacon mind a sörök típusát, mind a megjelenését tekintve visszafogott, letisztult, a versenytársakhoz képest konzervatív. Ez tükrözi a tulajdonosok ízlését és a sörfőzőmester filozófiáját egyaránt, ettől elszakadni teljesen nem tudunk. Ezt a meglévő keretet megtartva szükséges modernizálni az arculatot.

Kulcsszavak: formabontó, időtálló, modern.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem cél, hogy a jellemző kraft sörös stílusokhoz igazodva beálljunk egy hosszú sor végére. A differenciáló megjelenés fontos tervezési szempont.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A csatolt címkék mérete 90 x 140 mm, ez irányadó méret. A címkézőnk nyakcímkézést is tud. A pályázat lezárultával célszerű, hogy a szezonális sörök és új megjelenések megtervezésérét is a nyertes pályázó végezze egy új megállapodás és díjazás alapján. A címkéket olyan formátumban kérjük, ami megfelel a nyomdai gyártás elindításához. A megtervezett összetevőket egy digitális arculati kézikönyvben is kérjük. Az digitálisan átadott arculati elemeket szeretnénk egyéb felületeken felhasználni, a brandbe teljesen beépíteni.

Fórum

Kedves Gergely!
Mennyi egy címketerv alapdíja? Itt négy darab címketervet kérnek, tehát egy terv 17.500.-HUF.
Az "Egyéb ismérvek"-ben a megrendelő megjegyzi, hogy "A megtervezett összetevőket egy digitális arculati kézikönyvben is kérjük."
Számomra nem derül ki, hogy a pályázati díj összege ezt is tartalmazza vagy sem. Félreértésre adhat okot.
Üdv.

A kérdés jogos, én is kíváncsian várom a választ.

Kedves Megbízó!

Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy lehet bármilyen jó egy logó, molinó, stb., ha találó szlogennel is "fűszerezik", a figyelemfelkeltés szinte biztosnak látszik! Ebben szívesen a segítségégükre leszek új pályázat kiírása esetén!

Üdvözlöm Önöket!

Kedves Pályázó!

Mivel arculatfrissítés keretében készülnek az új címketervek, a négy címkének egységesnek kell lennie. Emiatt a pályázat tartalma négy db címke megtervezése. A digitális arculati kézikönyvben gyakorlatilag a tervezési elemeket kérjük vektorgrafikus formátumban, hogy fel tudjuk őket használni más felületeken. A pályázati díj ezt is tartalmazza.

Üdvözlettel,

Beer Corner

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük a felvetést! A szabályok alapján nem tudtunk olyan pályázatot kiírni, ami kompletten tartalmaz logót, címkét, vagy pl. szövegírást. Ha megszületett az új címketerv, kiírásra kerülhet egy szövegírási pályázat is.

Üdvözlettel,

Beer Corner

Tisztelt Megbízó!
A válaszát megköszönöm.

Kedves Gergely!
Akkor sem érthető számomra hogy a pályázat összege miért ilyen kevés. A Velin családi borászat palackos borcsalád 2 db címketerve 80.000.- HUF (1 db - 40.000 HUF).
Aki készített már címkét, amely tartalmazza a kötelező elemeket is az tudja hogy nem egy 10 perces munka nyomdakész állapotban leadni.
Tudom, hogy nem kötelező a pályázaton részt venni. Nem is fogok.
Megértésedet köszönöm!

A pályázatoknak csak alapdíja van, ami címketervezésnél 40.000 Ft ugyebár. Azon felül az arányosságot vizsgáljuk ugyan, de nem darabonként számolunk, hisz általában változatokról van szó, nem teljesen különálló címkékről. A mellékelt képek alapján itt is erről van szó, ezért kerülhetett ki a pályázat.

Kedves Megbízó,
Érdeklődöm, hogy van-e lehetőség közzé tenni a Beer Corner logót vektoros formátumban?
Üdv

Kedves Pályázó,

Sajnos nem találtam olyan opciót, hogy újabb fájlt csatolhatnék a pályázati kiíráshoz. Ha az üzemeltető ezt lehetővé teszi, tudok csatolni más formátumot. Esetleg a feltöltött fájl konvertálásával megoldható lehet a probléma.

Üdvözlettel,

Beer Corner

Én alapból nyomdakészre tervezek. Megszoktam, ha az ügyfél késik, nekem kell behozni az időt, a nyomda nem fog miatta várni.

Kedves Megbízó!

Véleményem szerint a címkéken érdemes lenne a sörök nevét magyarul is megjeleníteni. Ha ezzel egyetértenek kérem írják meg, melyiknek mi a magyar megfelelője!
A Gyula felirat alatt az évszámra feltétlenül szükség van? Nem kell aktualizálni?

Üdvözlöm Önöket!

A korábbi címkék vektorosak, én abból szedtem ki a logó elemeit

Kedves Pályázó!

Nincs még meg a magyar elnevezés (fantázianevek). Javaslom, hogy tetszőleges szöveggel helyettesítse, ami később aktualizálható az új nevekkel. Az évszámhoz nem ragaszkodunk, akár le is vehető.

Üdvözlettel,

Beer Corner

Kedves Megbízó!

Említette a leírásban, hogy nyakcímkét is tudnak gyártani. Ennek lehet tudni a méretét?
Köszönettel!

Alapjában véve van gondom ezzel a kiírással.
A "Sernevelde" nem ösztönöz fogyasztásra, mert amit/akit nevelünk, óvni, védeni kívánjuk, semmiképpen sem elfogyasztani.
"Serérlelde" termékét szerintem mindenki jóízűbben inná.

A csatolt pdf. állományokat Illustratorban megnyitod és megvan minden vektorban.

Mivel ez szakmai fórum, ezért az anyagi részét bízzuk a Megbízóra. Mivel pályázatról van szó és nem személyre szóló megrendelésről, annyit fizet amennyit jónak lát. Akár a tízszeresét is. Szerintem ez nem ránk tartozik. Foglalkozzunk a grafikai részével a dolognak.

Kedves Beer corner,
Érdeklődni szeretnék, hogy várható e visszajelzés valamint eredményhirdetés a munkákkal kapcsolatban?
Tisztelettel

Lassan két hete várunk...

A pályázat lassan már 4 hete, hogy lezárult. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ebből sem lesz semmi. Ha díjazottat nem is választanak legalább egy értékeléssel megtisztelhetnék a kreatívokat.

Tisztelt Pályázók!

Ahogy a biefben is kiemeltük, egy komplett rebranding folyamatot kezdeményeztünk, melynek elindítása rendkívül időigényes egy kis létszámú sörfőzde számára. Sajnos emiatt a pályázattal kapcsolatos döntésünk is elhúzódott, amiért bocsánatot kérünk. A jelenlegi pályázaton sajnos nem találatuk meg az elképzelésünket az egyébként lehengerlő szakmai színvonalú munkák között sem.

Köszönjük a belefektetett időt, és sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel,

Beer Corner

Köszönjük. További sok sikert!

Fórum (22)