Pályázatok

Balatoni családi pince első logó terve.

Logó design
-
Deák Bárdos Pince
60.000 Ft
Hátravan:
2 hét 2 nap
Követő: 31
deakbardos

Megbízó

2

Hozzászólás

97%

Értékelt koncepció

3 óra 25 perc

Utolsó aktivitás

Koncepciók (30)

Anonymous
Beküldve: 2018. 02. 19.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 02. 19.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 02. 19.
?
?
-
Anonymous
DBP
Beküldve: 2018. 02. 19.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 02. 18.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 02. 18.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 02. 18.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 02. 18.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 02. 18.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 02. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 02. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2018. 02. 16.
?
?
-

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az utóbbi években határozottan felfelé ívelő tendenciát mutat a minőségi borfogyasztás...
A magyar borok iránti kereslet egyre nő....
...és még sorolhatnánk a közhelyeket, egyet azonban biztosan tudunk, a jó bor és a Balaton párosítása mindig tökéletes házasítást alkot.
Mottónk: "Kis pince, gondos borkezelés..."

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Egy pár vagyunk. Egy pince. Egy szerelem.
A nagyszülők a 80-as évektől foglalkoznak szőlővel. A rendszerváltás után őstermelői formában saját területeken gazdálkodtak. Egy generáció átugrásával, legidősebb fiú unokaként párommal megláttuk a lehetőséget ebben a történetben és az ország másik feléből átköltözve fiatalos lendülettel és tudásvággyal a zsebünkben láttunk neki a megújításnak.

Minden munkálatot ketten, a család és a barátaink segítségével végzünk. Egészen a metszéstől, a zöldmunkán át, a várva várt szüreten keresztül egyenesen a borkészítésig. A szüreti időpont megválasztásával, irányított erjesztéssel, reduktív borkezeléssel arra törekszünk, hogy megőrizzük boraink friss, gyümölcsös jellegét. Ugyan akkor a humuszban gazdag talajaink és a Balaton klimatikus hatása biztosítja, az itt termett borok szép, savakban gazdag karakterét.

Borszortimentünk:
Száraz fehér borok: Királyleányka, Olaszrizling - Szürkebarát
Száraz rosé: Zweigelt
Száraz vörös: Kékfrankos

Borainkat 90%-ban szűretlen folyóborként értékesítjük pincénkből, közvetlenül a fogyasztók részére. Későbbi terveink között szerepel a palackozás.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk első logónkat megterveztetni, ami multifunkcionálisan működne.
- Elgondolásunk egy elegáns letisztult logó
- Jellegzetes, felismerhető és megjegyezhető legyen.
- Legyen alkalmas különféle marketing célokra, valamint több méretben, (esetleg színben) is fel tudjuk használni.
- Rátehessük névjegykártyára, molinóra, boros palackra, (esetleg gravírozható legyen pohárra), cégérként hirdetőtáblára kerülne stb.
- Ne legyen unalmas, "öreges", tükrözze a fiatalos lendületünket, az újragondolt kis pincét, amit a nagyszülők kemény munkája tartott fent eddig.
- Mivel már létezik a Báros névvel bor, így ragaszkodnánk a Deák Bárdos Pince elnevezéshez.
- Mi első blikkre a Deák Bárdos családi címert gondoltuk, azonban ez csak papír alapon áll rendelkezésünkre, az erről készült variációk fotóit mellékeltük a fájlok között. Ezt kreatívan átalakítva, újragondolva, akár stílusváltoztatással, leegyszerűsítéssel stb. szívesen látjuk, de MINDEN EGYÉB ötletet nagy szeretettel foganunk!

(Kizárólag logó tervezés a feladat a pályázat keretein belül, az egyéb felhasználási módokat ne készítsétek el, mindössze mock up képeken helyezzétek el változtatás és bárminemű plusz munka nélkül a logót. --- A KreaNod csapat)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk egy egységes megjelenést kölcsönözni a gazdaságnak, borainknak, egy alap logóval elindulni a népszerűsítés rögös útján...:)
Semmiképpen sem a hivalkodó cégér a cél, inkább azt szeretnénk ha a fogyasztóink minket látnának visszaköszönni ebben a logóban.

Feladat leírása

Célközönség: 

Száraz, üde friss és igényes borokat kedvelők, borfogyasztók. Azok, akik fontosnak tartják, hogy megismerjék a borászt, a gazdaságot, annak történetét. Akik igyekeznek magyar termelőktől vásárolni, helyi alapanyagból készülő kézműves termékeket.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Boraink születését az oltványok telepítésétől kezdve nyomon követjük, gondosan, szeretettel készítjük. Tartósítószert és természetellenes anyagokat nem tartalmaz, így mindenkinek egészségére válik!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Fiatal pályakezdő őstermelőként igyekszünk a saját tudásunkat és a nagyszülők tapasztalatait ötvözve saját földjeinken termett szőlőből minőségi borokat készíteni.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A pince bejárati ajtajától egészen a vásárolt termékig, poharakon névjegykártyákon akár ruházaton is szeretnénk felhasználni!

Feladat leírása

Stílus: 

Elegáns, természetes, nem hivalkodó, lehet dombor- vagy mély nyomott, akár fémes ( arany, ezüst, rosegold színezésű), modern és letisztult.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Bonyolult ábra, nehezen kivehető vonalak, zsúfolt rajz, túl sok szín., maradi stílus.

Feladat leírása

Fórum

Fórum (0)