Pályázatok

Appleparty.hu logó redesign, letisztult, fiatalos design

Logó design
-
Apple PS Hostessügynökség
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 41
monchee

Megbízó

53

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 10 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (38)

Beküldve: 2017. 11. 26.
16
21
10
Beküldve: 2017. 12. 01.
9
1
8
Beküldve: 2017. 12. 02.
6
1
8
Beküldve: 2017. 11. 22.
5
10
9
Beküldve: 2017. 11. 28.
5
1
9
Beküldve: 2017. 12. 02.
12
1
9
Beküldve: 2017. 11. 29.
6
1
8
OWG
Beküldve: 2017. 11. 29.
3
1
8
Beküldve: 2017. 12. 01.
14
1
8
Beküldve: 2017. 12. 02.
6
1
8
Beküldve: 2017. 11. 24.
5
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Évről évre mind több és színvonalasabb felkérést kapunk a legkülönbözőbb műfajú rendezvények, televíziós megjelenések és promóciós munkák területén. Számos hazai és külföldi céggel állunk kapcsolatban, és idegen nyelveket kiválóan beszélő fiataljaink közül sokan már külföldi rendezvényeken is kipróbálták magukat.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Több, mint tíz éves szakmai pályafutásunk során megtanultuk, hogy egy rendezvény sikerének titka a profi és összeszokott hostess / host -csapat, amely segíti a megrendelőt, és mindenben a vendégek rendelkezésére áll. Büszkén mondhatjuk, hogy a növekvő piac minden felmerülő hostess / host igényével találkoztunk már.

http://www.appleparty.hu/

Feladat leírása

Feladat: 

A meglévő logót szeretnénk lecserélni, a weboldal meglévő arculatához igazítva (http://www.appleparty.hu/)
- Friss, fiatalos, letisztult, elegáns designt keresünk.
- Több színvariációt várunk ami az "őszi színek" (narancs, bordó, szürke, bézs, púder, fehér...) közül kerüljön ki.
- A variációk között mindenképp legyen egy narancssárga színű változat is, mivel az iroda új arculata, ehhez a színhez igazodik.
- Megnéznénk a logó terveket "Apple PS Hostess Ügynökség" felirattal és anélkül is.
- A jelenlegi weboldal design maradna, minimális változtatás (ha más szín kerül előtérbe) lehetséges.
A meglévő logó a weboldalon illetve mellékletben megtekinthető.

FONTOS! A név annyiban változik, hogy Apple Party Hostess Ügynökség helyett Apple PS Hostess Ügynökség lesz.

Minden beérkező munkára reagálni fogunk. Akinek a terve nagyon tetszik, attól esetleg kisebb módosításokat kérni fogunk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy szép, új, elegáns logót szeretnénk, ami illeszkedik a meglévő arculathoz, méltó a cég megjelenéséhez.
Ötletes legyen, hagyjuk az elcsépelt "alma" logókat. Egy ütős, "wow" tervet várunk.

Feladat leírása

Célközönség: 

Ügynökségünk állandó partnere a Papp László Budapest Sportaréna. Hosszú távú együttműködésünk keretében az összes koncertre, sporteseményre, előadásra és kiállításra az Apple PS Hostess ügynökség biztosítja a megfelelő hostess / host létszámot. Ez komoly felelősséggel jár, de egyben kiemelkedően gazdag referenciát és versenyelőnyt is jelent a konkurens cégekhez képest.
Csapatunk bármilyen rendezvényen helyt áll, éppúgy itthon mint külföldön. Regisztrálunk, vendégeket fogadunk, a szállodában segítünk a szobafoglalásban, információt adunk a rendezvény menetéről, tolmácsgépet osztunk, egyszóval mindent megteszünk, hogy a rendezők és a látogatók egyaránt elégedettek legyenek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Tapasztalat, szervezett és megbízható csapat, megfelelő tudással.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A csapatunkban fiatal, lendületes és nagyon szép lányok dolgoznak. Profi szervezés. Az ügynökség kiemelkedő szolgáltatást nyújt partnereinek.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó elsősorban a cég arculatában fog megjelenni, kiadványokban, weboldalon, az irodában.
Sok céget képviselünk, Partnereinknek kiküldött anyagokban, prezentációkban is visszaköszön.
A logót az újabb arculatváltásig biztosan használni fogjuk.

Feladat leírása

Stílus: 

Friss, fiatalos, elegáns, letisztult designt keresünk.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Érdeklődnék, hogy mikorra várható eredményhirdetés?
Tisztelettel: egy Kreatív

Kedves Kreatív, a pályázatot most zártuk le, köszönjük a türelmet és a munkátokat!

"Ötletes legyen, hagyjuk az elcsépelt "alma" logókat. Egy ütős, "wow" tervet várunk."

Kívülállóként írom (nem vettem részt a pályázaton), hogy volt néhány "wow" terv a beküldöttek közt, de azért csak sikerült az "elcsépelt" almásat kiválasztani! :D

Ez egy kirívó eset (a sok közül), de lépten-nyomon tettenérhető a Megbízók következetlensége vagy hozzá nem értése, például amikor egy étellel kapcsolatos pályázatnál kék színű logót hoznak ki győztesnek (visszanézve régebbi megbízásokat nem is egy ilyennel találkoztam)! Persze egy valamirevaló Kreatívnak tisztában kéne lennie azzal, hogy kék színt ebben az esetben tilos használni, mégis a Megbízó pontoz és hirdet győztest, tehát neki sem ártana ismernie bizonyos alapszabályokat a logótervezéssel kapcsolatban!
Olyan is előfordult már, hogy a "Kerülendő" résznél megadnak valamit, majd pont egy olyan kerül kiválasztásra, a jobbnál-jobb (levelet figyelmesen végigolvasó Kreatív) munka helyett! Így sok értelme van a Feladat kiírásnak, nem?! DE! Denem!

A félreértések elkerülése végett senkit nem szeretnék megbántani, senkivel nem szándékozom összeveszni (magamon kívül), csak egy észrevételt közöltem, ami az elmúlt 1 hónap alatt fogalmazódott meg bennem! A lényeg, hogy senki ne keseredjen el, ha egyik-másik munkája alacsony pontot kap, mert ez kb. olyan, mint amikor egy zenei tehetségkutató versenyen 4 hallássérült ül a zsűri asztalánál... belátható, hogy a legritkább esetben fog a legjobb hangú énekes nyerni (hacsaknem egyéb szempont alapján pl. kinézet / illat is neki kedveznének)! :D

A döntés teljesen szubjektív (egyén függő, hogy kinek mi, miért tetszik) főleg, ha a "zsűrinek" fogalma sincs a pontozás szempontjairól, netán azt sem tudja mit akar valójában! ;)

Tisztelettel, egy PONTOZÁS-ellenes Kreatív!

Látom, más is észrevette jelen pályázatnál is szembetűnő ellentmondást, a kiírás és a tényleges nyertes pályamunka között!
Idézem tegnapi, a Megbízó felé elküldött észrevételemet, melyre még választ nem kaptam...

"DiaWebDesign - 2017. december 16. 12:04
Kedves Móni!

Köszönöm értesítését és a 9-es pontszámot is. Megnéztem a nyertes pályamunkát és látom, hogy alma van benne, holott a kiírásban egyértelműen szerepelt, hogy: "...hagyjuk az elcsépelt "alma" logókat."! Én EZT figyelembe véve terveztem, hiszen ez volt a kérés! Viszont akkor nem értem, hogy miért olyanra esett a választásuk, ahol egyértelműen alma a képi forma, ami szembemegy az Önök kérésével!? Ezek szerint mindenki, aki ezen kérésüket szem előtt tartotta, az hiába dolgozott?

Megköszönöm, ha erre válaszolnak!

Köszönettel,
Diána"

Ezúton is várom a szíves válaszukat!

Én a saját munkámat és a nyertes pályaművet mutattam meg nálamnál profibb szakiknak, mert kiványcsi voltam, profik hogyan vélekednek a dologról. 2 komoly grafikusnak (egyik Ausztráliából, egy másik ismerős pedig Stocholmból) küldtem el a saját munkámat és a nyertes logót, mondjanak véleményt anélkül, hogy közöltem volna, melyik az én munkám a kettőből. Azt mondták a nyertes munkára, hogy egyáltalán nem kifinomúlt és szakmai zsűri semmiképp nem választana be ilyen elcsépelt tervezetet. Pár ismerősnek is ugyanezen alapon kikértem a véleményét. Egynek tetszett jobban csupán a nyertes munka, de neki is azért, mert közel van a 60-hoz és azt mondta, neki ez sokkal inkább alma, mint az enyém. És még annyit hozzá tennék, hogy szinte végig az enyém volt a 10 pontos koncepció. Szóval, erről ennyit!

Köszönöm az "elismerő" szavakat, látom, a te munkádban is van "elcsépelt" alma, szóval lehet nyugodtan fikázni, én speciel nem szoktam mások munkáját, mert gyerekes dolognak tartom. Szerintem több jó pályamű is született, a tieden kívül is, és hasonlóan más pályázatokhoz, sokszor olyan pályamunkák nyernek, amik nekem speciel nem tetszenek, de ez van. További kreatív és bosszúságoktól mentes munkát kívánok!

"Persze egy valamirevaló Kreatívnak tisztában kéne lennie azzal, hogy kék színt ebben az esetben tilos használni, mégis a Megbízó pontoz és hirdet győztest, tehát neki sem ártana ismernie bizonyos alapszabályokat a logótervezéssel kapcsolatban!" Nem tudom hogy Téged ki tanított, vagy hol tanultál, de Te biztos hogy egy VALAMIREVALÓ Kreatív vagy és trendi. Hol tanítják azt, hogy TILOS a kék színt használni? Képzeld el Te VALAMIREVALÓ Kreatív, hogy egy-két ember még él a földön aki saját, vagy sajátos ízlésvilággal rendelkezik. Nem ragaszkodnak a "LEÍRT" szabályokhoz (pl. aranymetszés). Vagy Te úgy dolgozol, hogy a Megbízodat rábeszéled a Te ízlésedre? Nézz körül és meglátod, hogy milyen világban élsz! Lehet, hogy valaki mást szeretne. Gondolom ez még nem jutott el a tudatodig.
Egy valamirenemvalókreatív

Bocs, nem én írtam, hogy ne legyen alma. Én csak annyit jegyeztem meg, hogy profi grafikus ismerőseim a nagyvilágból elcsépeltnek tartották azt, ami a megrendelőnek top. Én is ugyanúgy használtam az almát, mert láttam a legelején, hogy a weboldalra, arculati elemekre, szószerint ráfér a felújítás, hozzáértő szemmel látjuk miért. És akinek egy olyan logó, amit jelenleg is használtak, X időn keresztül jó volt... nos, no comment. Maradjunk annyiban, hogy a művészeti oktatás kötelezővé tétele is hasznos lenne elsőtől a gimi végéig is. Dehát, ha a megrendelőnek ez tetszik, lelke rajta. Bár néha tényleg jó lenne a szakmai zsűri, mert sokszor nem az nyer, akinek tényleg üt is a munkája. Elnézést, de az előző kommentem kikívánkozott belőlem, mert azt gondoltam elfogúlt vagyok a saját munkámmal kapcsolatban, de nem. Ezért is nem mondtam meg melyik az én munkám a kettőből, hogy lássam, az én nézetemmel van-e a baj.
További szép napot.

Szia!
Csak egy észrevétel. A piros színt preferálják az étel kocepcióknál. De tudod, hogy miért ? Szimplán pszichológiai oka van a színhasználatnak ( Meki,Burger,KFC stb..) Egyedül a piros szín hat az étvágyra. Ez a ,,TILOS kéket használni",, ezért erős kifejezés. De kérdezem én...Miért ne lehetne más szempont alapján megtervezni a színét is ?
További sikeres munkákat neked! :)

*n

Kedves Dia!
Örülök, hogy legalább egy valaki (a hozzászólókat tekintve) megértette, hogy mi volt a levelem megírásának valódi oka! ;)

Amellett, hogy az indokolatlan lepontozásokkal mennyire el tudják venni egy-egy sok időt és energiát rászánó Kreatív kedvét! Ami valójában senkinek nem jó!
Kreatív oldal: minél több a kreatív, annál nagyobb a verseny és a kihívás, illetve tanulni, ötletet meríteni egy későbbi munkához is könnyebb több azonos pályázatra szánt munkából. Én bevallom elcsodálkozom néha kinek mi jut eszébe az adott téma kapcsán (persze a legritkább esetben a győztes a legkreatívabb). :P
Oldalüzemeltető: sokkal több esély a biztos sikerre. Nem kizárt, hogy egy párszor lepontozott Kreatívnak elmegy a kedve az egésztől és töröl emiatt, ezért nem vesz részt egy olyan pályázaton, ahol meg olyat kreatívkodna össze, hogy tuti befutó lenne! :)
Megbízói oldal: ugyanazért a pénzért több megoldást kapna, több látásmódot ismerhetne meg, könnyebben és gyorsabban választhatná ki a számára legmegfelelőbbet! Ez persze Mindenkinek jó, mert nem tartanának napokig az elbírálások, mint az utóbbi hetekben sokszor!

Kedves Tenkő és BRita!
Én véletlenül sem a győztes munkáját akartam leszólni, vagy másokéval összehasonlítani, de tény, hogy volt jónéhány alma nélküli nagyszerű ötlet is, amit aztán rendesen lepontoztak, holott ez a Megbízó kérése volt! ÉN csak erre próbáltam rávílágítani!

Kedves LFArt!
Ezt csak példának szántam a Megbízók hozzá nem értésére, de a fő mondanivalóm a Megbízók következetlensége volt, amit az adott pályázat is jól példáz! Nyugodtan lehet kéket használni (a mellékelt ábra azt mutatja, hogy meg is éri, mert több ilyennel is nyertek már itt korábban), csak nem ildomos! Legalábbis én úgy tanultam, hogy ha egy étellel kapcsolatos logóban a kék szín dominál, az alapban bukó (persze ez némi hozzáértést feltételez a megrendelő részéről), mivel a természetben nem jelenik meg ez a szín! Ugyebár a legtöbb ilyen helyen különös hangsúlyt fektetnek az egészségre, meg a természetes alapanyagokra, így szerintem logikus is, ha egy komoly megbízót elrettent a kék szín, ami csak ételszínezékként jelenhet meg, vagy valami agyon nemesített förmedvény gyümölcs formájában! Akinek ettől lesz egy kaja vonzó, annak lelke rajta, én inkább kihagynám, a kaját is, meg a kék logót is! :D

Kedves Kazinczy "Pirostraktor" Ferenc!
Értem én, hogy ez egy kreatív-oldal, de a nyelvújítást hagyd inkább a profikra! :D
A valamirevaló ellentéte a semmirevaló, és nem a "valamirenemvaló"! Egyébként sem a Kreatívokat akartam megsérteni (sőt valójában a Megbízókat sem), csak egy véleményt fogalmaztam meg, amihez ez jó apropóként szolgált! Ha Te attól érzed magad kreatívnak, hogy kéket használsz egy étellel kapcsolatos logóban, akkor hajrá... ezért tart ott ez a világ, hogy már körülnézni sincs kedvem! :D
Én nem beszélem rá sem a Megbízót, sem Téged a saját ízlésemre, éppen ezért, nyugodtan vegyél kék színű fenyőfát, és lehetőleg kék színű porból (nem írom, hogy liszt) készült mézeskalácsot majszolva díszítsd fel! Végülis igazad van, minden ízlés dolga! ;)

Ezek szerint Neked a csillag is csak vörös lehet!

http://www.kulinarisvilag.hu/hun/cikkek/szin-reklem-tudatalatti-iz
A mekdönci már nem alkalmazza a pirosat.

Elolvastam ezt a rendkívül aktuális (közel 8 éves) cikket, de ez sem igazán győzött meg az eddigi ismereteim tévességéről... itt is csak annyit írnak:

1. frissességre utalhat a kék szín, de nem az ételre
2. mentolos cukorkával / rágógumival nem szokásom jól lakni, tehát nem igazán tartom ételnek (és itt is csak a friss leheletet jelöli)
3. a mélyhűtött áruknál valóban használatos (a hideg jelölésére)

Szerintem hagyjuk!

Boldog új évet kívánok Mindenkinek! :)

Fórum (14)