Pályázatok

A magánélet és a munkahelyi élet kölcsönhatása - LOGO

Logó design
-
Dr. Zavagyil Zoltán
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 42
Anka Zoltán

Megbízó

125

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (87)

Beküldve: 2017. 01. 08.
10
13
10
Beküldve: 2017. 01. 18.
13
2
10
Beküldve: 2017. 01. 20.
8
1
9
Beküldve: 2017. 01. 16.
1
1
9
Beküldve: 2017. 01. 16.
8
1
9
Beküldve: 2017. 01. 07.
5
7
8
Beküldve: 2017. 01. 11.
6
1
8
Beküldve: 2017. 01. 18.
1
1
8
Beküldve: 2017. 01. 16.
7
1
8
Beküldve: 2017. 01. 16.
8
1
8
Beküldve: 2017. 01. 10.
1
3
8
Beküldve: 2017. 01. 20.
9
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Ez egy teljesen új dolog. Kulcs: a magánélet és a munkahelyi élet kölcsönhatása. Ha egy munkatársnak rendben van/segítve van a magánélete, akkor tudja a munkahelyén is a 100%-ot adni. Természetesen szükség van a menedzsment tudományokra is, de az csak akkor éri el a célját, ha előbb az egyén (munkavállaló) jelleme, magánélete, értékrendje rendben van. Módszer: először kezelni, jó irányba kell vinni, segíteni kell az egyén magánéletét, és csak ezek után jöhetnek a tréningek, a menedzsment tudományok. A cég célpiaca 50 főnél nagyobb magyarországi kis- és középvállalkozások, ahol egyben a tulajdonos a cégvezető is. Tudomásom szerint ez az első ilyen vállalkozás lesz Magyarországon.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Célom egy Magyarországon teljesen új karrier felépítése. Korábban szakmailag felértem a csúcsra (Garai díj), most ezt a tudást szeretném átadni egy más formában. Ha először jobbá, elviselhetőbbé teszem az egyén magánéletét, akkor a munkahelyi teljesítménye is nagyságrendekkel javul, hiszen nem az otthoni problémáival lesz elfoglalva, hanem a munkájára tud koncentrálni.

Feladat leírása

Feladat: 

A jelenlegi weboldalamat és logómat szeretném teljesen felújítani, korszerűsíteni (drzavagyil.hu) úgy, hogy közben egy másik domain címre fogok költözni. Most egyelőre a logó megtervezése a cél. Maga a tevékenység, honlap neve pozitivmunkatarsak.hu lesz. Úgy kérném a logót megszerkeszteni, hogy ez a szó benne legyen (pozitivmunkatarsak.hu vagy pozitív munkatársak). Nincsen elképzelésem a logóra vonatkozólag, szeretnék szabad kezet adni mindenkinek a logó formájára, kialakítására és színvilágára vonatkozóan is. Elképzelhető, hogy olyan munka tetszik meg, amire addig nem is gondoltam volna, így senkit nem szeretnék kizárni a kreatív munkából. Lehetőleg kevés színből álljon (max. 3) és sugallja a cég filozófiáját. Ötvözze a spiritualizmust az üzleti arculattal úgy, hogy egyik se domináljon túlságosan. Legyen annyira újszerű és szokatlan, mint maga az alapötlet. A dolgozók pozitív gondolkodását sugározza.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A piaci bevezetés a cél, majd az eladása a tevékenységnek. Semmiképpen nem szeretnék sablonos megoldást.

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönség a magyarországi 50 főnél nagyobb kis- és középvállalkozások vezetői, ahol a tulajdonos egyben a cégvezető is. Őket kellene megnyerni azzal, hogy ha jobbá, elviselhetőbbé teszem az egyén magánéletét, akkor a munkahelyi teljesítménye is nagyságrendekkel javul. Egyik cégvezető sem szívesen foglalkozik a beosztottjai lelki-nemi problémáival, magánéleti gondjaival, pedig ez eredményezi egy cégnél a profittermelési gyorsítósávot!

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az üzenet az, hogy a jobb működés reményében a tulajdonos-cégvezetőnek partnerként kell kezelnie a munkavállalóit, foglalkoznia kell a dolgozók magánéletével is. Ha erre következetesen figyel, akkor a kollégái is a munkahelyükön a maximumot nyújtják, ergo, ebből következik a nagyobb profit is.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A szolgáltatás felhasználásának a módja heti egy alkalommal a megbízó cég székhelyén.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Mindenképpen hosszútávra tervezek. A logót szerepeltetni szeretném az új honlapon, az arculati elemeken (levélpapír, névjegykártya, pecsét, stb.), az online felületeken és offline felhasználásban is.

Feladat leírása

Stílus: 

Semmiképpen nem szeretnék sablonos megoldásokat! Sugallja a cég filozófiáját. Ötvözze a spiritualizmust az üzleti arculattal úgy, hogy egyik se domináljon túlságosan. Legyen annyira újszerű és szokatlan, mint maga az alapötlet. A dolgozók pozitív gondolkodását sugározza.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kérném kerülni a sokszor használt és elcsépelt motívumokat, olyan logót szeretnék, ami teljesen egyedi. Plagizálás kizárva.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A győztes munkát vektoros és .png formátumban szeretném elkérni, hogy többféle méretben és felületen tudjam szerepeltetni.

Fórum

Kedves Kreatívok!

Pontozás először félidőben, majd a beküldött munkák számosságától függően folyamatosan várható.

Érdeklődnék,hogy mi legyen a logó,felirat?
Tisztelettel: Kreatív!

Kedves Inside Design!

A pályázat indítása előtt még nem igazán volt elképzelésem, ezért jobb híján a Kreatívok képzeletére bíztam a megoldást. A briefben írtam, hogy a "Pozitív munkatársak" felirat jelenjen meg. A nevemen is gondolkoztam, hogy legyen-e ott, de az eddig beérkezett tervek alapján azt mondom, hogy a logó valamilyen szimbólumból és csak a "Pozitív munkatársak" feliratból álljon. Elképzelhető a későbbiekben, hogy pozitivmunkatarsak.hu lesz, de erre még időben felhívom majd a figyelmet. Köszönöm!

Köszönöm a gyors,választ!

Tisztelt Tervezők!

Lassan kezd körvonalazódni az irány, merre szeretném, ha elindulnának. A logóban (természetesen a szimbólumokon kívül) csak a következő szövegek valamelyikét kérném elhelyezni: "Pozitív munkatársak" vagy "pozitivmunkatarsak.hu". A végső megoldásban le fogjuk egyeztetni, hogy melyik verzió marad, ez nyilván minimális változtatással fog majd járni, ha szükséges.

Továbbá szeretnék megkérni mindenkit, aki feltölt, hogy a tervéhez pár mondatban írja le, mire gondolt, amikor elkészítette és mit is ábrázol pontosan a logó. Ez nagyban megkönnyíti, hogy megértsem az adott Kreatív gondolkodás menetét. Attól még egy koncepció lehet jó, ha elsőre nekem nem jön le annak valódi jelentése, de ez csak akkor derül ki, ha én is tisztában vagyok a részletekkel.

Köszönöm és további jó munkát kívánok Mindenkinek!

Kedves Kreatívok!

Elvégeztem az eddigi pályázatok pontozását és megpróbáltam mindenhol hozzászólni, ötleteket adni, ha szükséges. Igyekszem szakmailag is pontozni a logókat, így nem szeretnék senkinek alacsony pontszámot adni, amely művek esetleg valami miatt nem jöttek be, de látszik, hogy az adott Kreatív foglalkozott vele. Habár vannak nagyon ötletes tervek, amelyek bármelyikéről el tudnám képzelni majd a győztest, mindenkit szeretnék arra biztatni, hogy ötleteljenek, próbáljanak újabb koncepciókat kitalálni. Nagyon is elképzelhető, hogy olyan elképzelés kerül a jövőben feltöltésre, amely a végső győztes lesz.

Segítségképpen néhány kulcsszó, amelyet érdemes figyelembe venni a tervezéskor: pozitív életérzés, öröm, barátságosság és persze az egyediség, kreativitás. A színek tekintetében továbbra sincsen elképzelésem, ezért ez nem elsődleges szempont, jelezni fogom, ha látom a kijelölt irányt.

További jó munkát, köszönöm az eddigi terveket!

Kedves Kreatívok!

Nem tudom, pár emberből mi váltotta ki ezt a negatív hozzáállást, de nem hinném, hogy bárhol, bárkinek is olyat írtam volna a munkájára, ami ezt indokolttá teszi. Tudom, hogy az ember nehezen viseli, amikor egy esetleg órák alatt megszerkesztett logója nem tetszik a megbízónak. Fontos megjegyeznem, hogy nem teljesen egyedül döntök a tervekről, aktívan igénybe veszem azoknak az embereknek a segítségét is, akik nálam szakértőbb szemmel is látják. Nem fogok felértékelni valami olyasmit, ami a többiek befektetett munkájára nézve nem lenne fair.

Amikor elindítottam a pályázatot, tudtam, hogy érkeznek majd be olyan tervek is, amik esetleg nem fogják elnyerni a tetszésemet, de leírtam, hogy senkit nem szeretnék alul pontozni, akit nem muszáj. Teszem ezt azért, mert véleményem szerint valahol mindenkinek el kell kezdeni és nem szabad elvenni a kedvét azoknak sem, akik esetleg még az út elején járnak. A KreaNod nagyszerű lehetőség azoknak, akik ezt most tanulják, mert rengeteg ötletet és technikai megoldást leshetnek el a profiktól. A jövőben pedig ők is profikká válhatnak.

Ahogy láttam a korábbi pályázatoknál, nem sűrűn fordult elő, hogy egy megbízó véleményezte az összes pályamunkát. Ezen szerettem volna változtatni, mert azt sem tartottam jó megoldásnak, ha majd lezáráskor pontozok mindenkit, ezzel pedig elvéve a lehetőséget az esetleges javításokra.

Sajnálom, ha valaki megbántódott volna egy alacsonyabb pontszám miatt, de a lehetősége még most is adott lenne, hogy a tanácsokat megfogadva újabb tervekkel álljon elő. Azt viszont elfogadhatatlannak tartom, hogy egy ilyen nagyszerű oldalon a KreaNod csapat tagjait és engem is olyan szavakkal (képekkel) illessenek, amelyek nyomda festéket sem tűrnek. Az ilyen etikátlanság megengedhetetlen.

Elnézést a többiektől, akik ebből kimaradtak, de itt és most ezt le kellett írnom.

Nagyon szép és ötletes, jó munkák érkeztek be eddig, örülök, hogy a KreaNodon pályáztattam.

Kedves Zoltán!

Nem kell többes számban gondolkodni, egy palimadárról van szó, aki nehezen viseli tehetségtelenségét, de azért mindig visszajár újra megbizonyosodni róla. Nem kell vele foglalkozni, ahogy szoktuk, töröltük.

Kedves Gergely!

Köszönöm a segítségét!

Kedves Kreatívok!

A megbízó garantálta a díjazást.

Kedves Kreatívok!

Már csak pár óra van hátra a pályázatból. Mindenkinek nagyon köszönöm, aki eddig tervet küldött, nagyon igényes és figyelemre méltó koncepciók születtek. Természetesen még lehet beküldeni zárásig, elképzelhető, hogy pont most esik be olyan terv, amely a nyertes lesz, azaz még semmi nem tekintendő készpénznek.

A szombati napon felállítom a shortlistet, utána még számos kérdést kell megválaszolni, míg a nyertest kihirdetem (másokkal való konzultáció), így eredményhirdetés a hétfői napon várható.

Köszönöm!

Kedves Kreatívok!

Szeretném megköszönni a terveket, nagyon szuper ötleteket és koncepciókat láttam és gratulálok a győztesnek. Senki ne keseredjen el, aki esetleg kevesebb pontszámot kapott, tanuljanak és vegyenek át ötleteket a profibbaktól és kamatoztassák azokat a jövőben az újabb megbízások által, mert mindenki képes fejlődni.

Továbbá szeretném megköszönni a KreaNodnak is a korrekt hozzáállást, illetve a lehetőséget, hogy ezen a nagyszerű rendszeren keresztül gyorsan célba értem.

Mindenkinek további sok sikeres megbízást kívánok, a KreaNodnak pedig sok-sok pályáztatót!

"Kerülendő:
Kérném kerülni a sokszor használt és elcsépelt motívumokat, olyan logót szeretnék, ami teljesen egyedi. Plagizálás kizárva."
http://logooftheday.com/2010-11-11-stay-positive/
http://www.broadgatecreative.co.uk/our-work/plus-finance-logo-and-brandi...
nem elcsépelt? https://www.google.hu/search?q=happy+jump&espv=2&biw=1280&bih=956&source...

Kedves csikosz!

Köszönöm az észrevételt. Az első linken található logó valóban gyakorlatilag ugyanaz, mint az adott pályázó egyik logója, de ő két koncepciót is küldött egyben és a másikat sem értékeltem volna kevesebb pontszámmal. Nagyon látványosan tálalta a tervét és részletesen leírta a gondolatait. Kértem a Kreatívoktól, hogy lehetőleg mindenki mellékeljen egy rövid leírást, sokan mégsem tették meg, pedig fontosnak tartom, hogy egy tervről beszélni kell.

A második linken szereplő ötletet több pályázó is felhasználta (akár szándékosan, akár nem), de olyat nem találok köztük, akire egyértelműen azt mondhatnám, hogy plagizált. Az adott motívumben (P) szereplő plusz jel adja magát, hogy ott legyen.

A harmadik linkhez csak annyi a hozzáfűznivalóm, hogy nem elcsépelt. Nagyon jó ötletnek tartottam a tervet, nem véletlenül nyert a koncepció. Egyszerűen ezt találtam a legötletesebbnek és legegyedibbnek. Egy olyan ember ábrázolását, aki "repül a boldogságtól, madarat lehet vele fogatni". Hiszen ez áll a legközelebb ahhoz a célhoz, amit munkavállaló és munkáltató szinten is el szeretnék érni.

Mint említettem, nem vagyok a tervezésben szakember, teljesen laikusként látom. Azt viszont ki tudom választani, ami nekem megfelel, a legjobban tetszik. Ezért is vettem igénybe mások segítségét, akik jobban belátnak a színfalak mögé, és volt pár olyan terv, amiről lebeszéltek, mert így vagy úgy, de technikailag nem felelt meg a kívánalmaknak.

Mégis azt mondom, hogy nagyszerű tervek születtek, a shortlisten levők bármelyike nyerhetett volna, ezért is váltottam garantált díjazásra.

Kérem a fentiek elfogadását, sikeres pályázást kívánok Önnek a következő projektben!

Kedves Zoltán!
Itt nagyon sok embernek, - akik komolyan veszik ezt a szakmát és nem gyorstalpalón végezték - rengeteg idő- és energiabefektetésébe került, hogy a kliséket és a már ellőtt ötleteket (igen, utánanézünk: google-search image) elkerülve prezentáljunk. Az internet tele van ingyenes mockup sablonokkal, amikkel két kattintással megvannak a hatásvadász tálalások. A legtöbb pályázatkiíró persze beugrik ennek és így születnek az átgondolatlan pontozások. Persze szívük-joga olyan logót használni, amit választanak. Önökről ad majd képet. Mindenesetre nagyon tisztelem, hogy minden pályázathoz legalább pár mondatot fűztek, ami ezen az oldalon nagyon ritka! Ez nagyon becsülendő! Köszönöm a jókívánságokat és Önöknek is sikeres munkát kívánok!

Fórum (15)