UC koncepció

Készítette

Képek

1.
2.
3.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

A logó, amit készítettem nagyon sokrétű.
Elsősorban modern, időtálló, mégsem túl markáns, szerethető és könnyen megjegyezhető. Letisztult vonalainak köszönhetően rengeteg helyen megállja a helyét, többféle méretben is tisztán kivehető.

Részleteiben: A bal oldali nyitott narancssárga kör a Céget jelzi, mely nyitott az emberek/ügyfelek felé, "akiket" a jobb oldali kisebb nyitott kör jelent. 
Középen a "kapocs" a kettő között, mely egyben egy informatikai áramkört jelképez nagyvonalaiban (megtartva a vonalak vastagságát az egyszerűbb kezelhetőség miatt), így utal a Cég tevékenységi körére.
Színek tekintetében narancs és antracit kombinációt alkalmaztam elsősorban, de bármilyen variációban megállja helyét a felületeken.

Albrandek tekintetében semmiképp sem szerettem volna nagy változtatást, így más szögben helyeztem el 1-1 plusz áramkört a logóban, ezzel jelezve egy újabb "csatlakozást" a Céghez, mely szintén az ügyfelekért van, ezért is onnan indul ki.

Elnézést a részletes leírásért, de bízom benne, hogy sikerült minden kis pontját elmondanom, hogy miért ilyennek készült a logó :)

Bízom benne, hogy koncepcióm elnyerte tetszésüket :) Amennyiben bármilyen változtatást szeretnének, nagyon szívesen elvégzem!

A további közös munka reményében, üdvözlettel
Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló