Spin around!

Készítette

Képek

1.

Leírás

Tisztelt Fastomatic!

Pályázati munkámat, "megoldásomat" (egy térben elhelyezkedő) golyóscsapács formája, valamint annak "tevékenysége" ihlette, legalábbis ami a logo képi részét érinti. Szerettem volna egyszerűen, de mégis hatásosan kihangsúlyozni cégük egyik legfontosabb ismérvét a gyorsaságot, így is elvonatkoztatva a fogaskerék kezdeti ötletétől.

A logo szöveges része egyszerű, könnyen beazonosítható betűtípussal készült, letisztult formával rendelkezik. Bizonyára észrevették, hogy a "t" illetve "i" betűket összekötöttem a logo végén, ezzel az IT-re (information technology) utalva és kiemelve tevékenységüket.

A színeket tekintve fehéret, feketét és neonsárgát válaszottam, mert úgy gondolom, hogy fekete-fehér egy örök páros, ha magas kategóriáról van szó. A neonsárga kiemelő színt képvisel, ahogy ezt tőle megszokhattuk.

A logo álló és fekvő helyzetben; mini, kis - és nagyméretben is fantasztikusan megállja a helyét, beleég az emlékezetbe. A mellékelt képen a logoval együtt feltüntettem egy pár arculati elemet is, hogy azok segítségével jobban szemügyre vehető legyen használhatósága.

Remélem munkám elnyeri tetszésüket!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

Nagyon fantáziadús, sokrétű alkotás, komoly "aha"-élményt képes kiváltani. Aki egyszer meglátta, biztosan nem felejti el egyhamar :)