SOL - arculat terv | modosítás

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.

Leírás

Tisztelt SOL!

Először is nagyon köszönöm a dícsérő szavakat, örülök, hogy már az első körben sikerült nagyjából ráéreznem a kívánt irányra.
Kérésüknek megfelelően készítettem néhány változatot emblémás logóra és megpróbáltam variálni is az arculati színekkel.
Gyakorlatilag szinte mindegyik verzióban valamilyen színten a levegő mozgására, dinamikájára próbáltam asszociál vagy hullámokkal
vagy vonalak profiljainak változtatásával, természetesen mindig szem előtt tartva a prémium, elegánsan visszafogott megjelenést.

Véleményem szerint a SOL felirat jól alkalmazható mindegyik emblémával és nélküle is szépen megállja a helyét.

1. Az eredeti SOL tipográfiával való játszadozás, keretezés, színezések (arculati rész az előzőleg feltöltött mappában)
2. Az eredeti SOL tipográfia kiegészítve egy egyszerű hullámos emblémával
3. Az eredeti SOL tipográfia kiegészítve egy kontrasztos, ellentétes irányú hullámos emblémával, mely egy elforgatott négyzetben még elegánsabbá teszi a brand megjelenését
4. Az eredeti SOL tipográfia kiegészítve egy modernebb, de markánsan elegáns kör alakú emblémával, mely különböző vastagságú vonalakből a mozgó levegőt hivatott szimbolizálni.

Bízom benne, hogy a feltöltött képek alapján még közelebb kerültünk az Önök elképzeléséhez, ha kérdésük merülne fel a pályamunkámmal kapcsolatban, készséggel állok rendelkezésükre.

Üdv,
egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

Kreatív és koncepcionális hozzállással, a briefben megfogalmazott elvárásoknak nagyon jól megfelelő komplex megoldást kaptunk. A közös munka során gyorsan és konstruktíva reagált a megbízói felvetésekre. Bízunk egy hosszú távú együttműködésben, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. (SOL Zrt.)