Skyhawk - arculat koncepció

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Csatoltam képekben koncepciómat. Pár dolog, amit fontosnak tartok megjegyezni:
Elsősorban, először főképpen a logó kialakításával foglalkoztam, ugyanis az a lényegi része, ha ott nem nyeri el igazán az Ön tetszését, borul onnantól fogva az egész arculat. Éppen ezért, amennyiben módjában áll, kérem jelezzen vissza véleményével, hogy érdemes-e a logóval dolgozni tovább, milyen irányba módosítana, ha módosítana?
Ezek után szívesen folytatom a munkát a roll-up-al, a facebook borító és a névjegyek tökéletesítésével. Egyelőre ugyanis utóbbiakban említett elemek jóval kevesebb hangsúlyt kaptak, valamint közel sem véglegesek, annál inkább koncepcionális tartalmak.

Ami az arculatot, logót illeti, saját szempontjaim a készítés során:

- Igyekeztem minél egyszerűbb, minimalistább, mindazonáltal sokatmondóbb arculatot készíteni. Olvastam a briefet, és tudom, az elnevezésben nem a sas volt a lényeg, azonban én úgy gondoltam, ezzel egy könyebben beazonosítható arculatot készíthetünk, a név, és a látvány összhatásában, ezért az elnevezést megragadva készítettem el az emblémát.

- A tipográfiát illetően is próbáltam a lehető legegegyszerűbb, látványban leginkább illeszkedő betűkkel dolgozni, ezek alapján egy sarok kerekített betűkészletet láthatunk, ezáltal úgy gondolom hogy a látvány dinamikusabb, mondhatni gördülékenyebb (a körív és a betűk kerülnek összhangba hisz az embléma is befejezett kör forma lett)

- A csillagok szimbolikusak, nyilván egy logóban használt motívum nem lehet egyenértékű egy kapott besorolással, azonban úgy gondolom, hogy a csillagok, pontosabban a száma miatt (5), talán megbízhatóbb hatást kelt, utal a profizmusra, illetve a sassal is igen jól mutat, mint azt tudjuk.

- Legvégül, nem szaporítanám tovább a szavakat, azt gondolom egyszerű, mutatós, igényes és megbízható összhatást kelt, saját magában az embléma is megjegyezhető, és külön csak a tipográfia is szintén megállja a helyét. 

Az anyagokat prezentálva is csatoltam, kérem értékeléséve, illetve véleményével jelezze felém, mennyire áll közel, vagy távol a koncepcióm az Ön elképzeléseitől? Milyen irányba haladjunk el, ha kell, mik a pontosabb elképzelései? A roll-up-ot a napokban fel fogom tölteni, addig is várom válaszát a könnyebb, és további együttműködés reményében!

Köszönettel: 
Egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló