protech fixing logo concept vol1

Készítette

Képek

1.

Leírás

Kedves Megbízó,

A logó kialakításánál igyekeztem figyelembe venni a leírtakat, de szabadjára engedtem a fantáziámat. Azt vallom, hogy az a dizájn jó, amiből nem lehet már elvenni. Én erre törekedtem. A szimbólum ötlete az összehangoltságból, az erőből, az egységből jött és véleményem szerint tökéletesen szimbolizálj a vállalkozás feladatkörét, a maximalizmust és profizmust, a letisztultságot és a modernséget egyaránt. Ötletes, és egyedi logó, nem fog szembejönni a piacon.

A tipográfia szintén a logónál leírt koncepciót követi. A logóból készítettem két verziót egy álló tájolásút és egy fekvő tájolásút, hogy a bizonyos platformokon az oda illő elrendezésben mutassa a vállalat legszebb arcát. Ezen kívül természetesen használható külön a szimbólum, külön a PROTECH kiírás is bizonyos esetekben. Egyszóval mobilis az elrendezés, nem kötött és monokróm (fekete-fehér) változatban is mutatós.

Az látványterveken, képeken mutatom meg, hogyan is nézhetne ki a való életben a logó bizonyos felületeken, hogy könnyebb legyen vizualizálni a koncepciót.

A fő szineknek a piszkos fehér/világosszürke a sötétszürke és egy azúrkékre nagyon hasonlító kéket választottam, passzol az iparághoz, magabiztosságot sugall és nem jellemző a konkurenciákra sem.

Remélem a munkám elnyeri tetszésüket, és egyúttal köszönöm a lehetőséget.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló