FLEET CONCEPT REDESIGN

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.

Leírás

Tisztelt Pályázatkiíró,

mellékelve küldöm logójuk modernizált változatát és kiváncsian várom visszajelzésüket és értékelésület.

A koncepció a régi mondandó modernizálása volt, hiszen erős és működőképes a most használatban lévő szimbólum alapötlete is. Tervezés előtt megtekintettem az új weboldalukat is, és ennek a stílusát szem előtt tartva keztem megtervezni a saját verziómat.

A modernizálás mellett azt tartottam a legfontosabbnak, hogy az átalakítás során egy kis pluszt is beleépítsek az alap verzióba. Nagyon fontosnak tartom, hogy egy cég víziója visszatükröződjön az arculatukban is. Ennek tükrében végül két teljesen ellentétes gondolatmenetet összehozva alakítottam ki a végső tervemet.

Elsőként leredukáltam a csavarkulcs grafikáját, a kevesebb néha több alapon, hiszen ezzel a motívummal mindenki tisztában van, mindenki gyorsan értelmezi. Majd ezt elforgatva egy nagyon apró, ám annál többet mondó elemmel építettem össze.

Ezzel az apró körrel kiegészítve pedig már a cég partnerközpontúsgát is kiemeltem, valamint a középpontos elrendezéssel precizitást is építettem a szimbólumba. A korábbi vékony körvonalat egy erőteljes, kiemeltebb ívvé változtattam, hogy első rátekintésre is magabiztos és kiemelt benyomást tegyen a befogadóra a motívum. 

A színvilágot a leírtak szerint korrigáltam, a betűtípust pedig a komolyabb hatás érdekében felnagyítottam.

A feszes térköz kialakításával pedig ismételten a prezicitás megjelenítésére törekedtem.

Ez a motívum a felirat nélkül, és fordítva külön-külön is működőképes lenne. 

Remélem pályamunkám elnyeri a tetszésüket!

Várom értékelésüket,

üdv.: egy kreatív.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló