fleet_concept

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

Leírás

UPDATE 2!

--- logó variánsok a 15. számű képen ---

A kérésnek megfelelően készítettem több féle logó variánst, de szem előtt tartva azt, hogy a "kulcs" és a "start/stop gomb" szimbolikája továbbra is megmaradjon. A gomb egy korábbi verziójának színének visszahozásával keletkezett pár verzió, valamint egy inverz megjelenítés és ott a vastagított C betű variánsai szültek újabb megoldásokat.

Én személy szerint az 1-es számút választottam ki további megjelenítések céljából, de természetesen a döntés az Önöké: ha felsoroltak közül bármely más koncepció jobban elnyerte az Önök tetszését, akkor arról készítek végleges verziót (akár további látványtervekkel).

Köszönöm még egyszer, hogy shortlistes munkának választottak. Nagyon megtisztelő érzés, és remélem, hogy a javított munkám meghálálja a bizalmat!

Üdv, Kreatív

------------------------------------------

 

UPDATE!

Bátorkodtam egy újabb módosítást eszközölni a munkámon. A 10-14. képeken látható az új koncepció.

Változás: Minimalistább, modernebb kivitel és a kis kezdőbetűket nagyokra cseréltem. Hangsúlyosabb zöld szín. A végeredmény jobban mutathat bizonyos felületeken, mint az első verzió.

Ha valamelyik koncepcióm elnyerte tetszésüket, de valami módosítás, vagy más irányvonal volna Önöknek megfelelőbb, akkor kérem jelezzék felém, és én azt javítom a kérésnek megfelelően.

------------------------------------------

 

Tisztelt Megbízó,

 

A csatolt fájlokban látható az általam megálmodott koncepió, melynek alapját az Önök korábbi logója képezte. Azt lett modernizálva, és az átdolgozásnak köszönhetően új szimbolikát is kapott, amely inkább illik a cég jelenlegi tevékenységéhez, az elképzelt koncepcióhoz.

Ha bármilyen változtatásra, módosításra volna szükség jelezzék felém és javítom.

 

Remélem a munkám elnyeri tetszésüket, és bizakodva várom jelentkezésüket!

Addig is tisztelettel,

Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló