épületgépészeti vállalat koncepció_install_04_11

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Leírás

Kedves Szabolcs!

Koncepciómban mérnöki alapokra építettem, a logó három hatlapú csavaranyából áll, amik méhselyt szerűen kapcsolódnak egymáshoz.

Ez jelzi a három terület szoros összekapcsolódását az épületgépészetben, a nagy családot, az összetartást és a szorgalmas munkát. (méhekre asszociálva)

Az "install" név alá egy rövidebb szlogen erősítheti a saját márkát, ez persze elhagyható. Betűtípusnak stílusosan a műszaki rajzokhoz szabványos keskenyet választottam.

Színeiben összehangoltam a vizet, a gázt és a fűtést  az öt elem tanára építve, ahol a trigonban elhelyezkedő elemek úgy hatnak egymásra, hogy az egyik elemet erősítve, a másikat gyengítve a harmadik elem hozza létre közöttük a harmóniát. ( víz- fém- tűz, jelen esetben ez a színekre vonatkozik )

A QR kódot el tudom készíteni bármilyen tartalommal, jelenleg Szigeti Szabolcs megbízó nevét tartalmazza.

Elkészítettem fekete-fehérben is, hogy bemutassam, egyszerű és gyors nyomtatást használva is egységes és kifejező a logó.

Tökéletesen használható elektronikus számlákon is, webes felületen is. Faviconnak egy elemét képzeltem el, a terület ikon nélkül fekete-fehérben, természetesen ezt is elkészítem, amennyiben pályázatom elfogadásra kerül.

Bármin változtathatunk, színeken, formákon, elhelyezésen, a névjegy feliratain, a szövegek csak minták.

Örülök, hogy részt vehettem, várom érétkelésüket!

Sok sikert,

Kreatíva

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló