Énképzőkör

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

Leírás

Tisztelt Megbízó! 

A csatolt logóval szeretnék jelentkezni, az Önök által létrehozott pályázaton. A koncepcióban egy teljesen kidolgozott logót találhatnak, ennek színvariációit és a kért mockupokat (változatokat pólón, irodán belül, roll up-on), illetve egy alternatív logót, ami nincs teljesen kidolgozva, csak szemléltetni szeretném, hogy ilyen irányba is elindulhatunk, hogyha ez jobban tetszik. 

Az általam kidolgozott logóban az "ÉN" hívószó ihletett meg a legjobban, mivel nagyon szerettem volna megfelelni az Önök elvárásainak ezért nem csak egy modern, okos, fiatalos logót szerettem volna létrehozni, hanem egy olyat ami jelentéssel bír. Az "ÉN" hivószó mellett (erre épül az egész dizájn), nagyon fontosnak találtam az önismeret és az énkép szót és ezeknek a jelentését. Emiatt van megtükrözve az N betű, mivel ha tükörbe nézünk, megismerhetjük saját arcunk jellemvonásait és jellegzetességeit, és ez pedig kellően szimbolizálja a tanfolyam lényegét, csupán annyi különbséggel, hogy nem a külsőnket hanem a belsőnket ismerhetjük meg. Az "Énképzőkör" feliratban szintén megvan tükrözve az "N" betű, mivel ez egyben modern és egyedi is, illetve mégjobban kihangsúlyozza az imént említett szimbólumokat. A talár kalap motivumaival pedig az esemény típusát, fontosságát, illetve minőségét jelölném.

Kiváncsian várom visszajelzésüket, bármiben a rendelkezésükre állok.

FRISSÍTVE

Először is szeretném megköszönni a javításra való lehetőséget. Mivel a túlzott szögletesség zavarta a megbízót ezért elsőkörben ezeket kerekítettem le, viszont készítettem még egy koncepciót, ami korszerűbb, hasonló tematikán alapszik mint az első, emelett modern és fiatalos is. Jobban ellett rejtve benne az "ÉN" hívószó, de aki szemfüles az kiolvashatja a formából. Bekerült a kör is mint motívum, egyik helyen a kör teljes képe és formája jelenik meg, másik helyen pedig a még össze nem ért két félkör, amivel a még meg nem érést szerettem volna szimbolizálni.

Mégnagyobb kíváncsisággal várom visszajelzésüket, és meglátásukat, bármiben a rendelkezésükre állok, ha tetszik a második koncepció, szívesen tovább dolgozom vele, mint szín, mint forma tekintetében.

Üdvözlettel, 

Egy kreatív.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

A megbízói igényekhez maximálisan igazodni törekvő kreatív, akivel jól lehet kommunikálni és jól működik együtt. Nem klisés ötletekre támaszkodik, ügyesen csempész apróságokat a logóba, amitől az még profibb lesz.