concept_07

Készítette

Képek

1.

Leírás

Nos, itt küldöm a végső tervet, a konklúziót:) A mondanivaló a régi, csak kiegészítve néhány aprósággal. Ugye sok a kreatív, és egy a megbízó. A sok kreatívot próbáltam a sárgának az ágaival személtetni, a végén pedig egy valaki "kapcsolódik" a kékséggel. Az alsó kék még mindig a támaszt jelzi, az úton való terelést. Igyekszem nem egy kezdő irodalomtanár száraz belemagyarázásához hasonlóan közölni ezeket, de fontos megemlíteni mik hatnak tudat alatt..:)

Ez kicsit szellősebb, nem annyira firefox a körkörösség megszűnése miatt. Inkább egy hullámra hasonlít, amibe több irányból is be lehetlépni, átnézni rajta stb.

Megbabráltam a szöveget is, a K és D betűknek adtam egy kis formát pluszban.

Szóval egyelőre ennyit szerettem volna mutatni, remélem tetszettek a munkáim. Szándékosan nem készítettem 3D-s fa textúrás überrendereket, nem szeretem ha valaki azzal próbálja elvinni az amúgy nem biztos hogy helytálló tervét. Igazából már a hátterem színátmenetét is kicsit szemtelennek tartom, de ennyit megengedtem magamnak ha nem gond:) Igyekeztem mindent leírni és egy szimbolikus logót készíteni, innentől már rajtatok áll. Természetesen mint azt írtátok is a FAQ-ban, utólag is van lehetőség módosításra, általában ezt mindenki igénybeveszi :)

Kiváncsian várom az eredményt, remélem a legjobbat választjátok (és nem magamat ajánlva, tényleg szeretném ha jól döntenétek, bárki is nyerjen:) )

Remélem lesz sok megrendelő és sikeres lesz a honlap, mindenképp látogatni fogom, és igyekszem írni is ha észreveszek valamit:)

Minden jót!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló