AV SENSE

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.

Leírás

Kedves Megbízó,

Amikor olvastam a pályázati kiírást, egyből beugrott egy kép, színek, ezt láthatja az első oldal 1., 2. koncepciójában, amiről azt gondolom, hogy modern, letisztult, minimál, egyszerű, a jelen kor stílusának tökéletes logó.

Ez után eszembe jutott, hogy ne csak a jelen, hanem a jövő kornak is tökéletes legyen, ezért 3. Dimenzióba raktam a logót, mivel az,  amivel foglalkoznak, napról-napra fejlödő üzletág.

A jövőt és több tényezőt előtérbe helyezve, egy "földgömbre" raktam magát az eredeti logót, mivel a föld és a gömb annyi pozitív dolgot szimbolizál(megbízhatóság, fejlődés, végtelen megoldások, globális piac, dinamika). Az arculatot is ennek megfelelően készítettem el a 3. logót kiválasztva. Ha az 1., vagy 2., logóval is látnának arculatot, kérem jelezzék.

Több felületen is szerettem volna megmutatni a logót (2.kép), hogy lássák, tényleg a kérésüket 100%-ban figyelembe vettem és egy elegáns, modern, minőségi, letisztult, profizmust mutató, megbízható, folyamatosan fejlődő, dinamikus cégnek a logóját, arculatát hoztam létre.

A színekben is a fent említett jellemzőket vettem figyelembe.

Remélem elnyeri tetszésüket a munkám!

Köszönöm figyelmüket!

Üdvözlettel,

Egy kreatív

 

 

  

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló